Announcements

Episk fluestang anmeldelse i Fly Fishing & Fluebinding UK

Endnu en fantastisk anmeldelse af Epics, denne gang i Fly Fishing & Fluebinding i Storbritannien.

Stangen var en specialbygget bestilt af Terry Bumford fra Truly Custom Rods i Storbritannien. Terry er en af ​​vores godkendte Epic Rod Builders i Storbritannien. Du kan se flere af Terrys kreationer på hans hjemmeside http://www.trulycustomrods.co.uk

 

Glasfiber uden 'slingre'

Flyvefiskeri og fluebinding (UK) juli 2014
Anmeldelse af Magnus Angus
Her er et uddrag:
"Epic bøjer dybere end sammenlignelige carbonstænger, jeg kan ikke se, hvorfor glasstænger nogle gange sammenlignes med stok.
Jeg havde sådan set forventet den gamle slingre og vægt, men dette føles let i min hånd, handlingen er dybt, bestemt en lavere stivhed, end jeg er vant til. Jeg oplevede, at jeg bremsede og udglattede min casting bare en smule,  og forlængede mit slag.
Sløjfekontrol er god. Nøjagtighed og præsentation er begge fremragende. Et meget behageligt kaste- og fiskeredskab, og intet vaklede. Bedømmelsen er for en #4 vægtline - jeg kan gå en line tungere - jeg fandt mig selv i at kaste en lang line med relativ lethed, selvom dette er en lille stream stang.
For mange år siden fortalte en ven fra grejhandler mig, at glasstænger stadig blev bedre, da grafit og kulfiber erstattede glasfiber.
Når jeg går uden om dette, kan jeg tro det.”
Vi kan bedst lide denne kommentar -  
"Det her ser fedt ud!"
Tillykke med et fantastisk byggejob og en god anmeldelse Terry!

 

Epic fly rod review Fly Fishing and Fly Tying

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod