Fly Rod Building

Epic 686 ude til en prøvetur.

Vi elsker at få disse.
Dette fra Mike Taylor i Californien. En virkelig glat, ren bygning og fejlfri kork - præcis som vi elsker dem - tak Mike!

Endelig fik jeg vandforholdene i orden i går og tog min nyligt gennemførte 686 ud til en prøvetur på min lokale steelhead-flod her i bjergene langs grænsen mellem Californien og Oregon. Som du allerede ved, fungerede den upåklageligt. Gav det en rigtig test ved at bruge vægtede fluer, splitshot og en indikator. Jeg ser frem til at prøve det på en solrig, varm dag, hvor jeg kan kaste uden steelhead-hindringer.
     Ikke noget fancy i min opbygning, bare en fantastisk funktionel stang. H & H guider, Pearsalls grønne højlander silketråd høj oplyst med trimbånd af mørkebrun Gudebrod nylon.
     Med venlig hilsen Mike

Epic 686 Fiberglass fly rod

Epic 686 Fiberglass fly rod

Epic 686 Fiberglass fly rod

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod