Fly Rod Building

Dirk Krüger og den tohåndede fluestang til far

Hej Jeanie, hej Carl,
Vedhæftet er nogle billeder af 11'6" bygningen. Wraps får en sidste slibning og belægning i denne uge. Stangen skal være færdig til næste lørdag, når min far skal fejre sin 80. fødselsdag. Så jeg jeg har travlt!!
Når jeg først har fået det til ham, ved jeg ikke, hvornår jeg får en ny chance for at tage billeder af det. Så her er stangen næsten færdig. Indpakket med Pearsalls mørkebrun og mørk oliven for at matche en gylden Hardy Sovereign (eller ethvert andet klassisk "gyldt" hjul som Fin Nor, Seamaster osv.)

(Dirk Krüger, specialfremstillet fluestangsfabrikant, Tyskland)

Sikke en gave.

Two handed fibreglass spey rod Epic Two handed fibreglass spey rod EpicTwo handed fibreglass spey rod EpicTwo handed fibreglass spey rod EpicDouble handed Two handed fibreglass spey rod EpicDouble handed Two handed fibreglass spey rod EpicDouble handed Two handed fibreglass spey rod EpicDouble handed Two handed fibreglass spey rod Epic

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod