Episk brugerdefineret konstruktion

Det gør altid vores dag at få en e-mail fra en af ​​vores kunder, i endnu højere grad, hvis den indeholder billeder af deres brugerdefinerede build. Her er en bemærkning  fra Clinton i Australien  - Elsk de klare omslag og claret-beklædning!

Lækkert byggeri, tak for billederne Clinton!

Hej Carl,
Jeg har afsluttet min konstruktion af Epic 580.  Det var mit første stangbyggeprojekt, og der er et par ting, jeg ville gøre anderledes, men overordnet set blev det ret godt. Jeg holdt det enkelt med hvide silkeindpakninger med en klaret trim. Nogle billeder vedhæftet.

Endnu vigtigere er jeg meget imponeret over stangens kastehandling. Du har gjort et godt stykke arbejde. Det tog mig omkring 5 minutter at indse, at jeg ville overmande mit fremadrettede slag og at bremse det lidt mere (jeg fik haleløkker lige til sidst, da lederen vendte om). Men da jeg først fandt ud af det, var det ren og skær casting fornøjelse. Der er noget så behageligt i at sætte farten ned og lade stangen gøre arbejdet. Samtidig er det sjovt at slå lange kast ud med en hurtig action stang, men det bliver trættende over en lang session på vandet, og det er ikke det, jeg vil bruge denne stang til. Epic ruller også meget bedre end nogen af ​​mine kulfiberstænger.

Jeg prøvede en 4 og 6 wt linje på den, da jeg ikke har købt en 5 wt linje endnu. Den klarede begge dele godt, hvor de 6 wt åbenbart føltes bedre og belastede vejen pænt. Jeg tror faktisk, at jeg kunne slippe afsted med at bruge den line på stangen på lang sigt, men jeg vil købe en Rio Trout LT line i en 5 wt, da jeg kan lide den mere skånsomme fronttilspidsning sammenlignet med Rio Gold, som jeg bruger på den i øjeblikket .
Tak for det store blanke, og jeg ser frem til at gøre det færdigt i de kommende år.

Skål, Clinton.


Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod