Fly Rod Building

Første bygning fra Brad Harris!

Her er den, den første fluestang bygget af Brad Harris af FlyLife berømmelse. Bygget ved hjælp af et pre-release Epic "ready to wrap" fluestangssæt.

Brad valgte vores Epic 580 i Nude til sin bygning med YLI jade silkeindpakninger og vores modificerede Cigargreb.

Vi synes, han har gjort et fantastisk stykke arbejde med denne konstruktion. Ifølge Brad havde han tænkt sig at bygge det op over et par uger, men endte med at tage kun 3 aftener!

Fra Brad:

Jeg var ude efter noget lidt andet, og Swift Epic-emnerne fangede mit øje (hvordan kunne de IKKE, med de funky farver?). Tjek dem ud her: http://swiftflyfishing.com

Jeg havde altid været lidt tøvende med at bygge en stang, idet jeg antog, at jeg havde brug for kalibre, korkfræsere og smarte bindingsrigge. Så jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fandt ud af, at Swift solgte komponenter, der matchede deres emner. Med meget lidt info derude om de nye stænger, var jeg virkelig usikker på, hvilken model jeg skulle få. Efter en masse overvejelser og tankeskifte (undskyld Carl) besluttede jeg mig endelig for, hvad der var på lager. Jeg bestilte en blank, guider, Epic hjulsæde og præ-formet kork.

Carl sendte en Nude 580, mit førstevalg (på et tidspunkt, er jeg sikker på) og som en rigtig dejlig overraskelse, et komplet byggesæt, stadig i præproduktionsform. Jeg skulle være beta-tester! Fedt nok. Den sidste boksning bliver også rigtig fin, dette var bare en mock-up.

Da jeg fik pakken, blev jeg blæst omkuld. ALT du skal bruge er der! (Undtagen stangrøret i mit tilfælde, som ikke var klar, da mit blev sendt, men billeder af det kommer snart). Ikke kun fik jeg emnet, guider, sæde og greb, der var også et byggesæt med 5-minutters, 15-minutters og trådafslutningsepoxy, 3 spoler YLI Silketråd, børster, poleringsværktøj, omrørere, tandstikkere, blandekopper og trin-for-trin instruktioner.

 

Et par billeder fra Brad.

 

FØR:

Custom Fiberglass Fly Rod build

 

Her er han, hård ved det

Custom Fiberglass Fly Rod build

 

Og her er resultaterne, temmelig fantastisk synes vi. Godt arbejde Brad!

Custom Fiberglass Fly Rod build

 

Custom Fiberglass Fly Rod build

Custom Fiberglass Fly Rod build

Custom Fiberglass Fly Rod build

Custom Fiberglass Fly Rod build

 

Epic Ready to wrap Rod Kit skal udgives i september - sørg for at du er tilmeldt vores VIP-liste for udgivelsesdatoer og lanceringsrabatter

Læs næste

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod