Reviews

"Jeg har en brasen"

At gøre fluefiskeri til din virksomhed betyder, at du kan se det bedste og værste af det, du kommer også til at bruge tid med mange forskellige og forskellige karakterer fra hele kloden. De fleste gode, nogle ikke så gode, og nogle få, der er virkelig talentfulde, hengivne og oprigtige mennesker.
Australiens Brian Henderson ville være en af ​​de mest talentfulde fluekastere og lærere, jeg har haft det privilegium at møde. Brian er den fuldendte professionelle.

Brain har undervist og vejledt, siden Adam spillede halvback for israelitterne, og jeg regner med, at han er en af ​​de fyre, der sandsynligvis har glemt mere om fluefiskeri og fluekast, end de fleste af os vil. nogensinde ved, en pænere, mere ægte og jordnær fyr, du aldrig vil møde.

Så da Brian viste interesse for vores Epic-stænger for et par måneder siden, slog jeg til med at gøre op med en Hej M. En stor del af Brians fiskeri involverer at jage nogle meget svære at fange saltvandsarter, en 580 i So Blue med en kampkolbe var det foretrukne våben - og det ser ud til at have gjort forretningen indtil videre.

Det er en fantastisk følelse at få positiv feedback fra folk, der rent faktisk kender deres lort ('Scuse the French) - så meget mere end nogle pro-medarbejdere, der smører deres leverandør, der faktisk aldrig har kastet en anden stang end for freebees høflighed af nævnte sponsor. Jeg burde vide, jeg var en professionel medarbejder i årevis.

Jeg spurgte Brain, om jeg måtte dele dette og en tidligere reference, han gav til en potentiel Epic-kunde, og han gav OK - så her er rapporten, jeg fik tilbage fra Brian for en uge eller to tilbage.
Hej Carl,
I søndags tog jeg 2 klienter med på stenfiskeri efter lakseskrædder og brasen. Jeg besluttede at tage Epic 580 bare for at prøve den. En 8 fod 5wt stang fra klipperne med disse arter en stor Spørg.
Jeg krogede en stor brasen (se vedhæftede billede), som gjorde det bedst at slå mig af under en klippehylde, jeg var fuldstændig overrasket over, hvor meget pres jeg kunne lægge på ham med sådan en letvægtsstang.
Vi fangede alle 3 arter, og jeg må sige, at din stang klarede sig langt ud over mine forventninger. Det er en fornøjelse at kaste og fiske med, tak fordi du har produceret sådan en fantastisk stang.
Mange tak
Brian

Epic Fly Rods, Brian Henderson Australia

Re: Epic Rods (navne fjernet af hensyn til privatlivets fred)
Hej
Jeg bruger en Epic 580 stang, den er nu min foretrukne stang til flaties, brasen og hvilling, og jeg vil prøve den på bassen til sommer. Jeg skal til Jindy i november, og jeg kan ikke vente med at prøve det på ørred. Jeg har også støbt 4 og 6 wt versionerne. 6'eren er en kanon.
Den anden ting, jeg godt kan lide ved Epic-serien, er, at de næsten er ubrydelige, og når du lader mange forskellige mennesker bruge dine stænger, bliver det en vigtig faktor for mig.
Som du ved, elsker jeg min Z-akse, men jeg oplever nu, at jeg opfanger det episke, hver gang jeg kaster eller fisker.
Jeg har prøvet at kaste et antal stænger med den samme linje på hver og Epic kaster dem alle konsekvent ud, hvilket er forbløffende, da Epic er kortere.
Epic indlæses jævnt og har masser af grynt, det er et fantastisk fiskeværktøj. Jeg er i gang med at sætte en båd op for at jage nogle af pelagikken herop, og jeg har tænkt mig at udstyre den med alle Epic stænger. Jeg ved, hvis du får en Epic, vil du være mere end glad for den.


Hvis du vil have noget af det bedste fluekastinstruktion og guidet fluefiskeri, der findes overalt, så giv Brian et råb. Jeg vil være.

Brian Henderson
FFF-Master Certified Casting Instructor
www.flyfishing.com.au
info@flyfishing.com .au
ph-0402 315 799X

Læs næste

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod