Vinterfluefiskeri med Brian O'Keefe

Winter Fly Fishing In New Zealand

Vinterfluefiskeri med Brian O'Keefe

En termokande med varm chokolade, plus snaps.

Mens vores kammerater i nordlige himmelstrøg stadig får det koldt, hernede på den sydlige halvkugle nyder vi stadig sommersæsonen.

Jeg snakkede for nylig med min kammerat Brian O'Keefe om, hvad han var oppe i vintermånederne, og efter at være vendt hjem fra en lun tur til Patagonien var han direkte tilbage i det - i sneen.
I New Zealand hænger alle undtagen de mest hærdede lystfiskere deres udstyr op om vinteren, så jeg havde et par spørgsmål.

Denne mand er fishy!

(Det, der gør dette lille foto-essay endnu mere specielt, er, at Brian tog alle disse billeder, i kulden med sin iPhone)
~ Carl

En chat med Brian


Carl: En barsk placering?
Brian: Et sted tæt på hjemmet. Eastern Oregon, cirka 25 minutter til mit første cast.

Carl: Gennemsnitlig temp?

Brian: 28°F til 38°F (dvs. -2°C til 3°C)

Carl: Hvilke fluer er du fiske Brian?

Brian: Vintermidgefiskeri - 7X tippet, størrelse 22 voksen midge.

Carl: Herre, der er ikke en størrelse 22 flyve i nogen af ​​mine kasser

Carl: Hvor længe kan du fiske, før forfrysninger sætter ind?

Brian: Omkring 45 minutter, derefter en opvarmningssession (i lastbilen, varmeblæsning, en kold øl er stadig fantastisk, måske bedre, og en mandelglæde. Jeg ved hvor der er nogle små varme kilder, og jeg varmer mine hænder og fødder op. Jeg tror, ​​at cirkulationen af ​​'The Doors' fremskyndes.

Jeg tror, ​​at kolde fingre er arvelige. Mine venner af svensk afstamning (mænd, bliv ikke helt ophidsede!) kan trække ankerreb op hele dagen og ikke få kolde fingre. Jeg er en og færdig. Gudskelov for bonefish.


Carl: Gør du noget for at hjælpe med at forhindre guiderne i at ise over?

Brian: Ikke rigtig. Jeg swisher bare min stang under vandet i et par sekunder hvert andet kast. Jeg hader det, når guiderne fryser fast, og en stor fisk rammer, og den brækker af, fordi linen er frosset fast i stangen. %$#@&^%$!!!!


Carl: Noget andet du gerne vil nævne eller inkludere?

Brian: JA!! En termokande med varm chokolade, plus snaps (jeg anbefaler 100 proof). Vidste du, at jeg var personen, der introducerede NZ for tequila? En anden dag, en anden historie. Mt. Hutt bliver aldrig den samme...

 Winter Fly FishingWinter Fly FishingWinter Fly FishingWinter Fly FishingWinter Fly FishingWinter Fly Fishingbest fly rod for New Zealandbest fly rod for New Zealandbest fly rod for New Zealandbest fly rod for New Zealandbest fly rod for New Zealandbest fly rod for New Zealand

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod