Fly Casting

Macauley Lord

Her hos Swift får vi bygget fluestænger til nogle ret interessante kunder og fra alle samfundslag. Der er mere end et par rockstjerner og mindst én megafilmstjerne (som vi kender til) derude, der kaster en episk fluestang, men de kunder, der giver mig den største begejstring, er dem, der underviser i fluekastning.

Det er de mennesker, jeg har fulgt, læst om, lært af og i nogle få tilfælde været så heldig at modtage instruktion fra og endda kaste med.

Selvom jeg aldrig har mødt Macauley Lord, har jeg længe beundret hans pragmatiske no-nonsense tilgang til fluekastning og undervisning. Det er overflødigt at sige, at det var en kæmpe spænding at bestille en fluestang til Macauley, men ikke i nærheden af ​​den spænding, vi fik, da vi modtog denne e-mail på kontoret i denne uge.

...Jeg ville klart ønske, at jeg kunne sige, at jeg har landet 70 fisk på min 580.

Emne: Jeg elsker min 580!

Hej Carl,

Jeg har fisket min So Blue 580 tre gange nu og har brugt noget tid på at kaste den i gården. Kun én anden stang i mit liv har givet mig nær så meget glæde [en gammel Sage 389 VPS-L]. Jeg har landet omkring 70 fisk på den, inklusive et par smallmouth basser i 3-lb-klassen, og har komfortabelt kastet nogle store [#4] Tjernobyler med den. Den gør alt, hvad jeg vil have en stang til at gøre, undtagen at gå lang med et kort slag.

Denne stang er en storslået præstation, og jeg synger dens lovprisninger [sammen med Craig Buckbee's 686] til enhver seriøs flyrodder, jeg kender.

 Med dyb tak,

Macauley

N. Macauley Lord

 

Macauley Lord er en kendt amerikansk fluekastningsinstruktør og forfatter. Macauley har flere kvalifikationer til fluekastning fra International Federation Of Fly Fishers (tidligere FFF) og blev i 1995 certificeret som Master Fluecasting Instructor.

I  august 2012 blev Lord tildelt den højeste udmærkelse i fluekasteverdenen, den prestigefyldte Lifetime Achievement Award fra Federation of Fly Fishers. En pressemeddelelse på det tidspunkt sagde "hans ord, som hans instruktioner viser både begyndere og eksperter, hvordan de kan tage deres færdigheder til det næste niveau, med fokus på mange af de små støbeteknikker, der gradvist fører til, at det hele bliver mere succesfuldt i vandet ."

Craig Buckbee er også en IFFF Master Casting-instruktør, en god fyr og elsker hans Epic 686

Epic 580 Fiberglass fly rod

Læs næste

Fiberglass FLy Rods

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod