Reviews

High Performance Glass - en brugerdefineret fluestang bygget med en forskel.

En af de allerbedste aspekter af vores job er det enorme kick, vi får, når vi ser de fluestænger, kunderne laver på deres Epic-emner.

Kreativiteten og de uendelige muligheder fryder altid og overrasker, og denne stang er bestemt ingen undtagelse.

Denne fluestang er bygget på et Epic 480 Fastglass-emne, vi kalder denne finish "Nøgen" det er simpelthen det rå naturlige S2-glas, der er afsluttet i en blank topcoat. Stangen er bestilt af vores kunde Viktor og er bygget op af håndværkeren stangbygger Stephen Duff fra Duff rods i Australien.
Steve Duff (alias Duffman) har bygget stænger i de sidste 25 år, og det kan ses. Kvaliteten af ​​disse indpakninger og epoxyarbejde er virkelig ret bemærkelsesværdig.
Dette er Viktors første glasstav, og han havde nogle indledende forbehold for, at vores Epics kunne føles noget som gamle glasstave - Vi ved, at dette ikke kunne være længere fra sandheden - men beviset er i støbningen...    
Hej Carl
 
Modtog min Duff Epic 480 i går og ville gerne dele min begejstring. Hvilken skønhed! Selve emnet ser allerede fantastisk ud, og Steve Duff gjorde et godt stykke arbejde med at gøre det til et fantastisk fiskeværktøj. Jeg vidste lige fra begyndelsen, hvad jeg ville, og jeg fik præcis det. Og kvaliteten af ​​håndværket er pletfri.
 
Kunde selvfølgelig ikke vente med at kaste min nye stang. Som en passioneret fan af hurtige action stænger var jeg lidt nervøs, men min Duff Epic #4 er en drøm at kaste. Jeg vidste, at det ikke ville være noget som de gamle vaklende glasstænger, og alligevel overraskede den lette samlede vægt, den meget glatte fornemmelse og især den hurtige blanke genopretning mig ikke desto mindre. Tilbragte over en time på græsplænen og havde et stort grin på mit ansigt hele tiden. Jeg ser allerede frem til at vise stangen til mine venner derhjemme, som inspirerede mig til selv at anskaffe mig en topmoderne glasfiberstang. De fisker i øvrigt alle Scott-glasstænger; Jeg spekulerer på, hvordan de tomme felter sammenlignes. Håber de stadig kan lide deres egne stænger, efter de havde prøvet min Epic.
 
Men først skal jeg ud at fiske. Nogle af de mindre floder lige nord for Turangi vil være prøvepladsen for min nye stang i de næste par uger.
 
Tusind tak for din støtte, Carl. Og jeg kan ikke anbefale Steve nok som stangbyggermester og for den måde, han kommunikerer på under byggeprocessen.
 
Find vedhæftet nogle billeder af stangen.
 
Venlig hilsen og stramme linjer
Viktor

Læs næste

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod