Announcements

Fly Rod Carnage, australiere og mærkelige hatte

Hvis du undrer dig over, hvad fanden der foregår på billedet nedenfor (og du burde være det), er her en kort opsummering og rækkefølge af begivenheder, der ser ud til at have ført til denne mærkelige opførsel.

Oktober 2012. Vores makker og fluekast-guru Peter Hayes kom til New Zealand for at hjælpe os med nogle IFFF-tests. Peter blev ledsaget af vores nu gode kammerater, Simon Zarifeh, Matthew Howel og Tony loader  - Alle IFFF Master Casting Instructors.

På det tidspunkt havde jeg stort set færdiggjort de episke prototyper, så jeg delte et par stykker ud til drengene for at se, hvad de syntes. Efter en uges forsøg på at bryde dem ved at ridse store ørreder ud i alle mulige dumme vinkler, kaste 800 korn skagit-hoveder på hotellets parkeringspladser efter mørkets frembrud, og generelt gøre ting, som man bare ikke gør for at flyve stænger - Det blev generelt besluttet at Eposerne virkelig var episke.

 

April 2013. Jeg var så heldig at blive inviteret til at tage over til Peters Fly Casting-sammenkomst i Tasmanien (også en fin begivenhed kan jeg tilføje) -  jeg overtog et par epos, jeg havde lavet op og gav dem rundt - Peter tog en shine til Epic 580 (8ft 5#)  og sagde, at han virkelig kunne give mig et skjul på sin kommende rejse til Sydafrika og derefter Alaska. Så da jeg vendte tilbage til New Zealand, byggede jeg en til ham og fyrede den af.

 

Nå, Peter gav faktisk den 8 fod FastGlass-stang et skjul og sømmede nogle meget store laks på den - som rapporteret her.
Jeg talte med Peter, efter at han vendte tilbage fra sine rejser for at se, hvordan det gik, han sagde, at turene var fantastiske, Epic levede op til sit navn, og at jeg virkelig burde understrege, hvor utroligt hårde og stærke de var. Et eller andet sted i mødet husker jeg nu, at Peter mumlede om "Stamping on it in a carpark"  - på det tidspunkt tænkte jeg ikke så meget over det - man kan aldrig se med Haysie...

 

Men det er nu gået op for mig, efter at have set dette billede på facebook i dag, er tågen klaret - Peter Hayes er virkelig en syg, sadistisk, stang-pinende bastard. Han er derude og rejser rundt i verden og prøver at knække mine stænger!

 

Nu tager Peter sit arbejde alvorligt, og her er han hård ved det igen. Dette er hans seneste indsats på det internationale fluefiskeriudstilling i Indonesien. Ikke tilfreds med bare at stå på en af ​​vores stænger, han bærer en anden fyr og gør, hvad der ligner en temmelig samordnet indsats for at knuse Epic 580.
De Aussies er virkelig en mærkelig flok ;)

 

Hvis du nogensinde vil booke Peter til en fluekastningslektion, bar mitzvah eller stangknusningsfest -  kan du finde ham her
(og hvis du undrer dig over, hvad Peter har på hovedet, er det en hæderlig indonesisk fluekasterguru)

 

Vores venner fra The International Fly Fishing Show kan findes her 

 

Foto udlånt af Agustin Tjendra
Epic super tough Fastglass Fly Rod Fly Fishing

 

 

 

 

"Jeg kan ikke se - er den gået i stykker endnu?"

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod