Adventure

Bigger is Better - Store fluer, store fisk, store fluestænger.

big flies for fly fishing pikes and saltwater

Store fluer, store fisk, store fluestænger.

Den episke ambassadør Norbert Renaud er en stor mand med et stort hjerte. Norbert binder store fluer og jager nogle meget store fisk (han laver også en dårlig video) - her er hans historie og nogle af hans yndlingsopskrifter.

Den dag, jeg købte min første fluestang, var den dag, jeg fik min første skruestik.

For mig var der aldrig et spørgsmål i mit sind, hvis jeg begynder at fiske med flue, skal fluebinding være en del af det.

Jeg kunne sagtens bare have gået til mit lokale vand og prøvet den nye fluestang med det samme. Jeg havde en lille flueboks med et par geddefluer, som nogle kunder og venner havde doneret til mig for at komme i gang . Men i mit sind passede det ikke godt hos mig, hvis jeg skulle få min første fisk på flue, så skulle det være med min egen flue!

saltwater fly fishing fliesJeg startede denne rejse på egen hånd, ingen andre fiskede efter gedder omkring mig. På det tidspunkt var fluefiskeri efter gedder kun af meget få, intet som nu om dage, hvor man nu ser stænger, liner, fluebindingsmaterialer udelukkende dedikeret til geddefluefiskeri.

Jeg kom fra lystfiskeri, og jeg holdt en fluestang en gang i en butik, jeg havde ingen anelse. Der var ingen f tutorials på YouTube og kun en håndfuld artikler online at lære. Så jeg startede lidt i den dybe ende, men med det samme kunne jeg lide udfordringen og vidste, at belønningen kunne være enorm i form af tilfredshed på vandet.

Mit første stop var saltvandsfluer, det var de eneste store fluer online, som jeg kunne forsøge at genskabe, bedragere og agnfisk var mit udgangspunkt (min allerførste gedde blev fanget på en bedrager).

Så opdagede jeg verden af ​​ørredstreamere, især dem fra USA og fra Mr.Galloup. Jeg har aldrig set nogen ørredfiskere fiske med sexfangehuller, madbilletter eller abeskodder her i Irland eller EU. Og hvis du prøvede at lede efter ørredstreamere online, var alt hvad du kunne finde ikke passende for gedder.

 

Så jeg begyndte at binde de ørredstreamere, men meget større, og begyndte at skifte materialer, så de ville holde mig længere.

Dette var mit vendepunkt, derfra begyndte min rigtige fluerejse og indså hurtigt, at du ikke behøvede virkelig at matche lugen med gedder. Du kan være så innovativ, kompleks, forenklet og kunstnerisk, som du vil. Gedder er ligeglade, en grim flue vil stadig fange gedder (som min første).

 

Så jeg var fri til at opleve så meget, som jeg ville, og vigtigst af alt ville jeg fiske mine egne fluer og mit eget design. Det er det, der presser mig til at tænke videre, innovere og forsøge at finde på bånd, der ikke engang er set tidligere.

Nu finder jeg ikke inspiration på nettet, men mest mens jeg er på vandet, enten jeg fisker selv, eller når jeg guider og har tid til virkelig at se på gedders adfærd, og hvad der gør dem tic....

Bodytubing-musene: 

https://youtu.be/1760yxzTouc

Big fly fishing flies for saltwater and pike

Maveskifteren:

https://youtu.be/GmfzhmLx0nE

fly tying flies for fly fishing

 

Og et par fluer til karpefiskerne:

Kawaii-gruben:

https://youtu.be/QqZ51Q7xhc8

Maddikeflokken:

https://youtu.be/kWPgxyW5N5A

  

Norbert Renaud er en franskmand, der bor i Irland. Norbert ejer og driver L'ile-Verte fiskehytte i Irland og er også vært for ture til Alaska og Columbia 

Han er en episk ambassadør.

FLy Fishing lodges for big fish on fibreglass fly rods

 

FLy fishing fly rods

 

Big Ass Glass

Epic 888 8wt FastGlass Fluestang

Best 8wt fiberglass fly rod

 

 

Epic Bandit - 10wt FastGlass Fly Rod

10 wt fiberglass fly rod

 

The Mighty 12 wt Boca Grande Fluestang

Bad Ass glass 12 wt fiberglass fly rod by Epic fly ords

 

Læs næste

fly rod casting tips
The Original Bad Ass Glass. Big glass fly rods from Epic Fly Rods New Zealand

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod