Clips

Monster Pike På Epic FastGlass

Pike on fibreglass fly rods 10 wt Fiberglass fly rod

De Alaskan glasbukkere. Big Northern Pike på episke fluestænger.

Monster Pike on Epic Fiberglass fly rods

En uges tur med at bøje glas på det bedste sted på jorden for store gedder! Fiskeri i Innoko-floden med Midnight Sun Trophy Pike. Stænger brugt og misbrugt, Den skudsikre Epic Bandit - 10 vægt.

Kort klip af den meget talentfulde Norbert Renaud!

The Alaskan Glass Benders

"Mit navn er Norbert Renaud,

Jeg er oprindeligt fra Frankrig, men boede det meste af mit liv i Irland. Min far opdagede først Irland i slutningen af ​​tresserne til en fiskeferie og blev hurtigt forelsket i stedet og besluttede at flytte permanent. Som fisker er det svært ikke at kunne lide denne del af Irland. Med 365 søer og floder i en lille radius tilbyder dette sted en bred vifte af fiskestile. Fra små floder til store søer er gedder det vigtigste rovdyr her. Med et tempereret klima kan de vokse hurtigt og store elsker at spise fluer. Historierne er sande, irske gedder er hårde kæmpere og vil teste dit udstyr.
Flyvefiskeri kom ret sent i mit fiskeliv, jeg fiskede "normalt" redskaber i årevis, lige fra spinning til havfiskeri, jeg prøvede mig frem til alt fiskerirelateret.
Fluebinding startede samme dag som jeg valgte en fluestang, for mig er de to stærkt forbundet. Følelsen af ​​at narre en stor fisk med sin egen kreation er uovertruffen.
Jeg binder for mig selv, og for kunder, der besøger min fiskehytte. Det er en lille lodge, max 10 stænger om ugen, gennem årene er gæsterne stort set alle venner nu. (www.ile-verte.com
Når jeg kan, kan jeg godt lide at tage på ture til udlandet, for mig selv eller som værtsrejser, som den seneste i Alaska.
I dag fisker jeg kun i glasfiberstænger, jeg finder dem så vanedannende, lige fra kastet til at kæmpe mod en trofæfisk, at de aldrig svigter mig. Mellem at drive lodgen, guide, binde fluer forsøger jeg at dele nogle af mine erfaringer via sociale medier. Da jeg begyndte at fiske efter gedder, var meget lidt tilgængeligt online, så i de tidlige dage startede jeg en blog, der stadig er i gang... (www.norbertrenaud.blogspot.com), men nu er jeg mere aktiv på Instagram og YouTube."

Anvendte fluestænger  - The Epic Bandit

Epic Bandit 10wt Fiberglass fly rod

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod