Fly Rod Building

Epic 686 ute på provkörning.

Vi älskar att få dessa.
Detta från Mike Taylor i Kalifornien. En riktigt snygg konstruktion och felfri kork - precis som vi älskar dem - tack Mike!

Fick äntligen vattenförhållandena rätt igår och tog ut min nyfärdiga 686 för en provtur på min lokala steelheadflod här i bergen längs gränsen mellan Kalifornien och Oregon. Som ni redan vet fungerade det oklanderligt. Gav det ett riktigt test genom att använda viktade flugor, delat skott och en indikator. Ser fram emot att prova den en solig, varm dag när jag kan kasta utan stålhuvudshinder.
Inget fancy i min konstruktion, bara ett bra funktionellt spö. H&H-guider, Pearsalls gröna höglandartråd högt upplyst med kantband av mörkbrun Gudebrod-nylon.
Din, Mike

Epic 686 flugspö i glasfiber

Epic 686 flugspö i glasfiber

Epic 686 flugspö i glasfiber

Läs nästa

Välj rätt flugspö

Gör vårt snabba frågesport så hittar vi det perfekta flugspöet för dig!

Hitta mitt perfekta flugspö