Fly Rod Building

Dirk Krüger och tvåhandsflugspöet för pappa

Hej Jeanie, hej Carl,
Bifogar några bilder på 11'6" konstruktionen. Wrapsna kommer att få en sista slipning och beläggning denna vecka. Spöt måste vara färdigt till nästa lördag när min pappa ska fira sin 80. födelsedag. Så jag är inne på en skynda!!
När jag väl har gett den till honom vet jag inte när jag får en ny chans att ta bilder av den. Så här är spöet nästan färdigt. Inlindad med Pearsalls mörkbrun och mörk oliv för att matcha en gyllene Hardy Sovereign (eller någon annan klassisk "gyllene" rulle som Fin Nor, Seamaster, etc.)

(Dirk Krüger, skräddarsydd flugspötillverkare, Tyskland)

Vilken present.

Tvåhands spö i glasfiber EpicTvåhands spö i glasfiber EpicTvåhands spö i glasfiber EpicTvåhands spö i glasfiber EpicDubbelhänt Tvåhands spö i glasfiber EpicDubbelhänt Tvåhands spö i glasfiber EpicDubbelhänt Tvåhands spö i glasfiber EpicDubbelhänt Tvåhands spö i glasfiber Epic

Läs nästa

Välj rätt flugspö

Gör vårt snabba frågesport så hittar vi det perfekta flugspöet för dig!

Hitta mitt perfekta flugspö