Fly Rod Building

Första bygget från Brad Harris!

Här är det, det första flugspöet byggt av Brad Harris från FlyLife- berömdheten. Byggd med ett pre-release Epic "ready to wrap" flugspö kit.

Brad valde vår Epic 580 i nude för sin konstruktion, med YLI jade silke wraps och vårt modifierade cigarrgrepp.

Vi tycker att han har gjort ett fantastiskt jobb med det här bygget. Enligt Brad hade han tänkt bygga upp det under några veckor, men det tog bara 3 kvällar!

Från Brad:

Jag var ute efter något lite annorlunda, och Swift Epic-blanksna fångade mitt öga (hur kunde de INTE, med de läckra färgerna?). Kolla in dem här: http://swiftflyfishing.com

Jag hade alltid varit lite tveksam till att bygga ett spö, förutsatt att jag behövde skjutok, korkbrottare och snygga bindningsriggar. Så jag blev positivt överraskad när jag fick reda på att Swift sålde komponenter som matchade deras ämnen. Med väldigt lite information där ute om de nya spöna var jag verkligen osäker på vilken modell jag skulle köpa. Efter mycket övervägande och tankeomvandling (förlåt Carl) bestämde jag mig äntligen för vad som fanns i lager. Jag beställde ett ämne, guider, Epic rullsäte och förformad kork.

Carl skickade en Nude 580, mitt första val (i något skede, är jag säker på) och som en riktigt trevlig överraskning, ett komplett byggsats, fortfarande i förproduktionsform. Jag skulle bli betatestare! Häftigt. Den sista boxningen kommer att bli riktigt fin också, det här var bara en mock-up.

När jag fick paketet blev jag blåst. ALLT du behöver finns där! (Förutom stavröret i mitt fall, som inte var klart när mitt skickades, men bilder på det kommer snart). Jag fick inte bara ämnet, guider, sits & grepp, det fanns också ett byggsats med 5-minuters, 15-minuters och trådfinish epoxi, 3 spolar YLI Silk tråd, borstar, poleringsverktyg, omrörare, tandpetare, blandningskoppar och steg-för-steg instruktioner.

Lite bilder från Brad.

INNAN:

Specialbyggd flugspö i glasfiber

Här är han, hård på det

Specialbyggd flugspö i glasfiber

Och här är resultaten, ganska jävla fantastiskt tycker vi. Bra jobbat Brad!

Specialbyggd flugspö i glasfiber

Specialbyggd flugspö i glasfiber

Specialbyggd flugspö i glasfiber

Specialbyggd flugspö i glasfiber

Specialbyggd flugspö i glasfiber

Epic Ready to wrap Rod Kit kommer att släppas i september - se till att du har gått med i vår VIP-lista för releasedatum och lanseringsrabatter

Läs nästa

Välj rätt flugspö

Gör vårt snabba frågesport så hittar vi det perfekta flugspöet för dig!

Hitta mitt perfekta flugspö