Gear

Anmeldelse - Feather Brain, Drew Chicone

For nogle måneder siden blev jeg tilbudt et fortrykt PDF-manuskript af Drew Chicones nye bog 'Feather Brain', som jeg kunne anmelde. Jeg afviste det på det tidspunkt, da jeg bare ikke havde headspace til at læse en hel bog på skærmen (og jeg er åbenbart for skotsk til at printe det hele ud) Jeg valgte i stedet at vente på en fuld printkopi - Fool me , Jeg gik glip af at få springet på noget helt særligt.

Lad mig slå fast her og nu, jeg er ikke en fluefyr. Jeg er en præsentationsmand. Og selvom jeg (somt) forstår det hele med fluebinding, er jeg normalt af den opfattelse, at mystikken omkring fluer og fluebinding er en ofte overbrugt undskyldning for lortpræsentation.

Efter at have læst et par kapitler i Drews bog fik jeg en nervepirrende trang til at tage SL12'erne ud og hoppe bag skruestikket. Dette er en rigtig god bog.

Fra farvning af materialer med poser med Kool Aid, bygning af en dubbing twister eller skæring af krabbemønstre med en flaskelåg, Feather Brain er fyldt med utroligt nyttige og effektive teknikker, salvieråd og velundersøgte og tydeligt præsenterede oplysninger.
Fra simple til avancerede teknikker Feather Brain er suverænt præsenteret med skarpe klare fotografier og letforståelig instruktion. Drew er tydeligvis en mester i håndværket.

Og for helvede, det er bare enormt engagerende - kan ikke fatte, at jeg sagde det om en bog om fluebinding.

Hvis du nogensinde har ønsket at lære at binde et anstændigt saltvandsmønster (og selvom du ikke har), køb det, du vil ikke blive skuffet. Siderne om flaskehætten Krabbe og gummiben er alene entréprisen værd.

Fjerhjerne
Udvikling, test og forbedring af saltvandsfluemønstre.
Drew Chicone

Stackpole Books.
157 sider

Få Feather Brain fra Drews side her http://www.saltyflytying.com

 

Feather Brain Developing, Testing & Improving Saltwater Fly Patterns.

Læs næste

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod