Gear

Feltrapport - The Epic 888 FastGlass II Fluestang

8 weight fiberglass fly rod
Redfish on Epic 888 8 wt fibreglass fly rodEpic 8 wt fiberglass fly rod Fastglass II review Redfish
Epic 888 er en af ​​vores mest alsidige og populære fluestænger. Utrolig sej, men skånsom mod både tippets og fisk, 888 er perfekt egnet til at jagte store knogler, gedde, musky, gylden dorado, striber, knægte og snook.
Jeremiah Clark sætter sit arbejde på den smukke rødfisk i Charlestons bagland. Her afgiver han en rapport om den opdaterede Epic 888 FastGlass Fly Rod komplet med et sæt fantastiske billeder.

 

For nogle år siden blev jeg introduceret til episke glasfiberstænger, mens jeg fiskede med Jack Kos på en newzealandsk forårsbæk. Den 5wt, vi brugte, var en masse sjov, og da jeg spurgte mere om virksomheden, lærte jeg, at de også lavede en killer 8wt. Dette toppede bestemt min interesse, da jeg tilbringer det meste af min tid på vandet med en 8wt i hånden, og jager efter rødfisk over hele Lowcountry of South Carolina. Kort efter havde jeg min egen 888, og den blev hurtigt den stang, jeg nåede ud efter, hver gang jeg tog skiften ud.

Jeg troede ikke rigtig, der kunne ske forbedringer af gamle, og var ærlig talt lidt tøvende, da jeg havde hørt, at der var en nyere model med opgraderinger. Jeg behøvede ikke vente længe på at finde ud af det selv, da jeg for nylig har tilføjet en til mit kogger. Som det viser sig, ved de fyre hos Swift, hvad pokker de laver (ikke overrasket), og denne nye og forbedrede 888 er utrolig. Min gamle, forslåede arbejdshest på en 8wt kan nu yde backup, mens denne skinnende blå kreation får første hæder op på stævnen.

Der er to hovedting, som jeg har bemærket ved denne nye 888:

1 - den er lettere i hånden, og
2 - den har mere "følelse"

Jeg begyndte at sige, at det var "langsommere handling", men jeg synes ikke, det beskriver det præcist. Der er bare mere en forbindelse til, hvad der sker med rollebesætningen. Den vil stadig gøre, hvad du siger til den, uanset om det er en dejlig blød landing under rolige forhold eller at slå ind i en stiv modvind. 

Jeg digger det.

Jeremiah Clark bor i Charleston, South Carolina, hvor han fisker i baglandet og, som du kan se, tager temmelig dårlige billeder.
Redfish fly fishing Epic 8 wt fiberglass fly rod Fastglass II review Redfish on Epic 888 Fiberglass Fly Rod
Redfish on Epic 888Redfish on Epic 888 Fiberglass Fly RodRedfish
Redfish on Epic 888Jeremiah Clark puts his to work on the beautiful Redfish of backcountry Charleston. Here he files a report on the updated Epic 888 FastGlass Fly Rod complete with a set of stunning images.REdfish in glass

Choose the right fly rod

Take our quick quiz and we'll find the perfect fly rod for you!

Find my perfect fly rod