Fly Rod Building

Episk recension från George Minculete -Tightloop flugspön

Om du inte har sett Georges builds går du miste om något speciellt . Det han gör mot våra blankar är inget annat än elak! ;)

Här är vad han har att säga om Epics:

"När jag först vickade på en Epic blank visste jag att den skulle bli ett fantastiskt spö. Strax efter att det första spöet föddes tog jag ut det på min lokala öringström tillsammans med ett par vänner för att fiska torrflugor. De båda provade spöet. , en av dem var en bambubum och den andra en grafitfläkt. I slutet av dagen var vi alla tre imponerade av den här spöets noggrannhet och smidighet det och göra exakta kast till stigande fisk. De konverterades båda till det nya Epic glaset.

Anpassad flugspö i glasfiber från Tightloop flugspön

Läs nästa

Välj rätt flugspö

Gör vårt snabba frågesport så hittar vi det perfekta flugspöet för dig!

Hitta mitt perfekta flugspö