Announcements

Världens största flugspörör

Medan jag i lugn och ro har jobbat borta i flera månader med att försöka leverera det perfekta spöröret för vår Epic-serie, har vår kompis Chris Swadling i Australien överträffat oss!

Uppenbarligen resultatet av många timmars omfattande materialtestning och djupgående produktutveckling, och i den sanna andan att hålla det till mannen - vi presenterar - den mest episka av stångrör .

Framöver skulle jag vilja uppmuntra alla att lägga de hårda gårdarna i för att bygga sina egna - jag kommer definitivt att göra mitt lite då och då.

Jag har på goda auktoriteter att detta i själva verket är ett fullt fungerande och fullt funktionsdugligt stångrör. Insidan är omsluten av ett fullängds PVC-rör och de mycket tomma whiskyrören är belagda med ett skyddande lager av - vänta på det... Spar Vanish. (Trevligt att se att du har gett ett "tipp O the cap" till traditionen där Chris)

The Epic Whisky Rod Tube

The Epic Whisky Rod Tube

The Epic Whisky Rod Tube

Åh, och Chris byggde ett jävligt fint Epic för att passa in i hans nya rör - jag väljer att det gjordes innan stavröret var helt färdigt.

Det episka flugspöet

Läs nästa

Välj rätt flugspö

Gör vårt snabba frågesport så hittar vi det perfekta flugspöet för dig!

Hitta mitt perfekta flugspö